İznik İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkinda olan, degisime ve gelisime açik, ögrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, degerlerini yasayan ve yasatan, hosgörü sahibi, farkliliklari zenginlik kabul eden, en az bir yabanci dili çok iyi bilen, yüksek moral degere sahip, kendine güvenen, katilimci, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çagdas, demokratik ve laik bireyler yetistirmektir. Sadece bu kentin degil, Türkiyenin en basarili okullarindan biri olmaktir.

Misyon: Ögrencilerimizin; Bilgili,becerili,dürüst,sorumlulugunu bilen Arastiran,sorgulayan,paylasan çok yönlü ve tarafsiz bakabilen,ülkemizin kalkinmasina yardimci olabilecek Ilgi,istek ve yetenekleri dogrultusunda yüksek ögretime ve hayata iyi bir sekilde hazirlanmis Anadilini dogru ve etkili konusan, yazan, anlayan Atatürk Ilke ve Inkilaplarini benimseyen vatanini ve milletini seven , Insan haklarina saygili ve duyarli bireyler olmalarini saglamaktir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.20
Isınma: Soba
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://iznikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Konuklu köyü İznik mezrası

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Konuklu köyü İznik mezrası ova üzerine kurulu yaklaşık 100 haneden oluşur.köyde pamuk mısır bugday gibi çeşitli sıcak iklim ürünlerin tarımı yapılmaktadır.Köy kışları ılık yazları oldukça sıcaktır.Akdeniz iklim etkisi altındadır.Köyün okur yazar oranı oldukça fazladır.Her evde üniversitesi bitirmiş ve okuyan en az 1 kişi bulunmaktadır.

Adres - Konuklu köyü İznik mezrası

Ulaşım okula ulaşım öğretmen servisi ile yapılmaktadır.okula 3 km uzaklıkta saat başı ilçe merkezine dolmuş imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 70 km ilçeye 23 km uzaklıktadır