ADIYAMAN / BESNİ - İznik İlkokulu

İZNİK´TE MİNİK ELLER ARTIK ÜŞÜMEYECEK

MİNİK ELLER ÜŞÜMESİN KAMPANYASINDAN  OKULUMUZA BÜYÜK DESTEK

Sosyal medya üzerinden yürütülen ve Türk Kızılayı’nın desteklediği Minik Eller Üşümesin Kampanyası’nın hediyeleri İznik İlkokulu’nda düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.

İznik İlkokulu Okul Müdür Yetkilisi Şükrü Durgut, Okul öğretmenleri Dilber Şahin ve Mahmut Örs’ün girişimleriyle Türkiye genelinde 20 okulu kapsayan kampanyaya İznik ilkokulu da dâhil edildi.

Sosyal Medya üzerinden yürütülen ve Türk Kızılayı’nın da destek olduğu Minik Eller Üşümesin Kampanyası’nın hediyeleri Kızılay Besni İlçe Başkanı Ali Erdoğan ve Kızılay Besni İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Demirel ‘in de katıldığı törenle öğrencilere dağıtıldı. Başta kırtasiye malzemeleri olmak üzere mont, bot, yazlık ayakkabı, kazak, hırka, eldiven ve çorapların olduğu hediyeler öğrencilere dağıtıldı. Dağıtım töreninde konuşan Kızılay İlçe Başkanı Ali Erdoğan:

Kızılay ilçe başkan yardımcısı Mehmet Demirel “İznik ilkokulu müdürü Şükrü Durgut “ Başta Minik Eller üşümesin komitesi ve Türk Kızılayı olmak üzere bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederken bugün burada bizleri yalnız bırakmayan Kızılay ilçe başkanımız Ali Erdoğan ve Kızılay ilçe başkan yardımcımız Mehmet Demirel’e teşekkür ederim.’’ Dedi.

Minik Eller

Yayın: 15.02.2017 - Güncelleme: 15.02.2017 12:10 - Görüntülenme: 625